Bölme duvar yapımı

12 Ağustos 2008 Salı

Bölme duvar fiyatı

Bölme duvarlar özellikle ofis benzeri işyeri ortamlarında mekandan tasaruf sağlayan, kısıtlı alanda verimli çalışmayı hedefleyenlerin yaptırdıkları sistemlerdir. Çalışma veriminin dışında aynı zamanda ısı yalıtımı sağlaması ve tesisatı gizleyebilmesi adına da tercih edilebilirler. Ülkemizde de İstanbul İzmir ve Ankara başta olmak üzere bir çok büyük şehrimizde bölme duvar hizmeti veren firmalar vardır. Bunlardan biri de Pınar Dekorasyon'dur. Bu firma alçıpan alanında geniş hizmet vermekte ve iç yapı için dekorasyon hizmetleri de sunmaktadır.

Firmanın Bölme duvar modellerini gösteren örnek uygulama resimleri ise aşağıdaki gibi.






Bölme duvarlar resimlerden de anlaşılabildiği gibi genellikle alçı bazlı malzeme kullanılarak hazırlanna sistemlerdir. Eğer bu sistemler hakkında daha da detaylı bilgiler isterseniz bu alanda hizmet veren firmaların web sitelerinde bölme duvar fiyatları ve çeşitleri hakkında daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

www.acryapidekorasyon.com
Bize ulaşın çünkü karlı siz olursunuz.. Güvenilir hızlı ve ekonomik hizmetlerin yanısıra refah ortamlar için mutlaka görüşelim farkımızı sizde farkedin

Adsız dedi ki...

pvc zemin kaplama firmamız zemin kaplama
pvc zemin kaplama epoksi zemin kaplama
spor sahası zemin kaplama yükseltilmiş döşeme asma tavan konularında hizmet vermektedir.